Як красиво провести свята і заробити з Ейвон

Як красиво провести свята і заробити з Ейвон

Святкове час означає сім’ю і друзів, пряникові латте і безліч покупок. Ми попросили Емілі Сігріт, представника Ейвон протягом останніх десяти років, поділитися своїми порадами з відзначення та збільшення святкових продажів. І, звичайно ж, про те, як знайти найкращі подарунки для ваших клієнтів і, можливо, навіть для себе!

«Avon має прекрасні подарунки для будь-якого віку, для чоловіків і жінок і для всіх у вашому списку. Моу улюблене заняття — дивитися, як сім’я відкриває подарунки, які я вибрав для них. І моя улюблена традиція — залишати печиво і молоко для Санта напередодні Різдва. Набір, який ми залишили, був від Ейвон!

Чим довше я є представником Ейвон, тим раніше я починаю планувати святкові продажі. Я інвестую в додаткові каталоги, зразки та інші інструменти продажів Ейвон. Ми складаємо наші власні подарункові набори і пропонуємо подарункову упаковку. І я витрачаю час, щоб поділитися всім, що я роблю для особистих клієнтів в соціальних мережах, щоб розширити свою онлайн-клієнтську базу. Це займе всього кілька хвилин, щоб сфотографуватися і створити коротке відео для подальшого охоплення і залучення цих онлайн-покупців.

Щороку я створюю різдвяну листівку. Це відмінний спосіб сказати спасибі всім моїм лояльним клієнтам, які роблять покупки в Ейвон у мене цілий рік. Люди так зайняті в ці дні, тому трохи додаткового обслуговування клієнтів і дружній подяки має велике значення.

Якби один з моїх клієнтів шукав якийсь новий макіяж для святкової вечірки, я б знайшла, що йому запропонувати. Мені подобається грати з квітами і змішувати тіні для повік і губну помаду в залежності від того, на яку подію я збираюся і що я ношу. Деякі з моїх улюблених продуктів — Avon True Glimmersticks Brow Definer, Avon Mega Effects Liquid Eye Liner, Avon True Color SuperShock Volumizing Mascara, Avon True Color Lipstick .

В цьому році мені найбільше подобаються подарункові набори Avon Skin So Soft. Вони прекрасно упаковані в готові до упаковки коробки і ідеально підходять для всіх, хто знаходиться у вашому списку

Для подарочног сабожка мені подобаються наші святкові міні-креми для рук і бальзами для губ. Макіяж — ідеальний розмір для чобітка, а також Avon True Color Glimmersticks, Avon True Color Glazewear Lip Glosses і туш для вій відмінно підходять для дівчат. Ще для подарунків я б порекомендував один з наших наборів ароматів для ванни і тіла. «