Ейвон — найкраще місце для роботи молодих спеціалістів

Ейвон - найкраще місце для роботи молодих спеціалістів

Avon Colombia була визнана однією з кращих компаній для роботи молодих спеціалістів у Колумбії в рамках дослідження Adecco Employers for Youth.

Avon займає перше місце в рейтингу 15 компаній, таких як Nestle, Adidas та Accenture.
Серед основних факторів, які відзначали співробітники Avon: навчання та розвиток, робоча середовище, заробітна плата, якість життя, стабільність роботи.

Дослідження, в якому висвітлювалися молоді люди, що працюють в даний час в компаніях в Колумбії, також визнало, що, незважаючи на те, що в організації постійно зростає плинність кадрів, Avon має велику здатність зберігати таланти. 70% респондентів Avon заявили, що вони працюють з компанією більше двох років.

Це визнання слід свідомим зусиллям команди Ейвон з підтримки молодих фахівців після виявлення зростаючої тенденції до безробіття серед молоді в країні, а багато інших компаній уникають більш молодий вікової групи через «відсутність досвіду». 40% робочої сили Avon тепер молодше 29 років.

Марсела Санддудо, менеджер по роботі з персоналом Avon в Андській області, коментує:

«Avon — це компанія для жінок, а тепер і для молодих людей. Мы создаем реальные возможности роста для страны. Без сумніву, розуміння того, що шукають нові покоління, дозволило нам ввійти в цей рейтинг ».